Laura Cosoi dezvăluie cel mai important secret pentru ca o dietă să funcționeze 100%

Publicat pe

Orice femeie consideră dieta unul dintre principalii factori ai unui corp tonifiat, frumos și sănătos. Însă există multe alte aspecte la cere ar trebui să avem grijă în lupta pentru un trup de zeiță, iar Laura Cosoi știe foarte bine acest lucru. De aceea, actrița ne dezvăluie secretul unei siluete perfecte.

 

Vedeta crede că nu doar alimentația sau sportul sunt esențiale pentru a avea un stil de viață sănătos, ci există un lucru care poate influența totul într-un mod necorespunzător: lipsa fericirii, a bunei dispoziții.

 

Astăzi vreau să-ţi vorbesc despre un lucru care le include pe toate acestea şi care este, într-un fel, ca sarea-n bucate. Dacă nu îl ai, viaţa nu are gust, pentru că, de fapt, cel mai important lucru este bucuria de a trăi. Şi îţi voi explica exact la ce mă refer. Spre exemplu, în privinţa alimentaţiei. Sunt de acord că trebuie să avem grijă ce mâncăm, pentru că este important pentru sănătatea noastră. Însă văd tot mai multe persoane care fac o adevărată drama dacă văd pe cineva combinând alimentele într-un mod necorespunzător. Şi sunt atât de serioase cu aceste lucruri, ca şi când la cele 10 porunci s-ar mai fi adăugat câteva – care privesc alimentaţia – iar încălcarea acestora ne-ar aduce osânda veşnică!

Părerea mea este că lucrurile nu ar trebui să stea chiar aşa. În „Rămâi la Masă?' am scris reţete testate de mine şi degustate, în jurul unor mese pline de bucurie, de prieteni şi familie. Eu aşa ştiu de la bunicii şi părinţii mei – că bucuria de a împărtăşi sentimente frumoase şi o mâncare bună este ingredientul cel mai important al unei mese. Degeaba mănânc ceea ce trebuie, dacă sunt înverşunată şi tristă. Bună dispoziţie va face mai bine corpului şi sufletului decât orice regulă respectată cu stricteţe, dar fără nicio intenţie de a ne bucura alături de cei dragi.', a scris Laura pe blogul ei.

 

Vedeta ține foarte mult la tot ceea ce înseamnă un stil de viața perfect sănătos, așa că a scris și o carte, „Rămâi la masă?', despre alimentație și nu numai.

 

După 5 ani de iubire alături de Smiley, Laura și-a găsit fericirea în brațele lui Cosmin Curticăpean. Cei doi și-au unit destinele pe 8 august 2015, iar actrița radiază de fericire. Ba chiar spune că s-a regăsit pe ea insăși după despărțirea de Smiley.

 

Alexandra Popescu, Foto: Facebook

 

Citeste si:

 

Laura Cosoi si-a sarbatorit ziua de nastere in Thailanda

 

Laura Cosoi – „Ma asteapta un an 2017 plin, se pare ca va fi anul meu”

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter