Top 10 vedete care și-au scos tatuajele

Publicat pe

Decizia de a-ți face un tatuaj poate fi luată pe moment, dar nu întotdeauna din cele mai potrivite considerente sau în cele mai fericite situații, însă această alegere te poate însoți toată viața, cu atât mai mult cu cât ștergerea unui asemenea desen este nu doar costisitoare, ci și dureroasă. De acest lucru s-au convins literalmente pe pielea lor și nenumărate vedete de la Hollywood…

 

Printre cei care aveau să regrete graba de a-și fi tatuat numele iubitei se află Johnny Depp, care, în onoarea Winonei Ryder, s-a ales cu un „Winona Forever”. Din păcate, acel „forever” n-a durat pentru totdeauna, pentru că, după ce s-au despărțit, Depp a șters două litere din numele iubitei sale, rămânând cu „Wino Forever”. Până la urmă, in vino veritas…

 

Și Kelly Osbourne a regretat, cu siguranță, că a fost atinsă de febra tatuajelor, pentru că, în 2010, declara că are de gând să-și șteargă nu mai puțin de 15 dintre tatuaje. În 2013, vedeta posta pe Instagram prima ședință de înlăturare a unuia dintre tatuaje (o claviatură).

 

În timpul celei de-al doilea mariaj al său, care a durat din 2000 până în 2003, Angelina Jolie și-a tatuat pe umărul stâng numele soțului ei, Billy Bob. După ce mariajul s-a sfârșit, în 2003, actrița a regretat tatuajul și l-a acoperit cu altul.

 

Actrița de comedie Kathy Griffin a avut proasta inspirație de a-și tatua o verighetă pe inelarul stâng. Din păcate, când mariajul său a luat sfârșit, în 2006, atât ea, cât și fostul ei soț au rămas cu dovada relației ratate pe deget… Spre norocul ei, Kathy cel puțin poate acoperi tatuajul cu o bijuterie adevărată.

 

Megan Fox a avut ceva vreme, pe antebrațul drept, un tatuaj cu Marilyn Monroe. În 2011, actrița s-a decis să-l înlăture, considerând că Marilyn e un personaj negativ, care a suferit de tulburări de personalitate și era bipolară, și că nu-și dorește să atragă în viața ei o asemenea energie negativă.

 

Și Britney Spears are o mulțime de tatuaje, dar pe unul dintre ele a dorit în mod special să și-l scoată, în 2008, când a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Tatuajul, care conținea un mesaj din kaballa, o făcea pe cântăreață să se simtă o ipocrită, după cum ea însăși a declarat.

 

Mark Wahlberg și-a urât atât de mult tatuajele, încât s-a decis să-și ia cu el și copiii atunci când a mers să și le șteargă. Probabil a mizat pe puterea exemplului sau, cel puțin, a sperat ca aceștia să-i nu calce pe urme niciodată din acest punct de vedere.

 

Cunoscutul cântăreț Pharell Williams a trecut, în 2008, printr-o procedură experimentală, în loc să-și îndepărteze tatuajele cu laser alegând să și le acopere cu un nou strat de piele, ca un fel de grefă de piele.

 

Eva Longoria și-a tatuat numărul de pe tricou („nine”) al soțului ei, jucătorul de baschet Tony Parker. În 2010, când actrița a băgat divorț, tatuajul nu și-a mai găsit „utilitatea”, astfel încât, în scurt timp, a dispărut.

 

Când a realizat că numărul tatuajelor de pe brațe s-ar putea să-i afecteze viitoarele proiecte cinematografice, 50 Cent a luat singura decizie posibilă la momentul acela – și le-a înlăturat pe toate!

 

 

Oana Pantazi

Top 10 vedete care și-au scos tatuajeleTop 10 vedete care și-au scos tatuajele

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter