Catherine Zeta-Jones: Dressing de vedetă

Publicat pe

Admiratorii actiței Catherine Zeta-Jones au avut ocazia să pătrundă în garderoba imensă din casa acesteia. Catherine este una din celebritățile de la Hollywood care sunt foarte deschise pe rețelele de socializare.

 

 

Dressingul actriței  Catherine Zeta-Jones este unul imens în care bineînțeles se regăsesc piese vestimentare semnate de cei mai cunoscuți designeri din lume. Admiratorii au avut ocazia la începutul acestei săptămâni să pătrundă în dressingul ei, aceasta împărtășind cu urmăritorii ei de pe instagram un filmuleț de prezentare al locului în care Catherine își păstrează ținutele.

 

 

Ca orice altă celebritate de la Hollywood, Catherine Zeta-Jones are un dressing imens, în care se regăsesc piese statement, semnate de cei mai cunoscuți designeri din lume. Fanii internauți au avut ocazia să vadă primii cum arată dressingul actriței în vârstă de 47 de ani și ce obiecte vestimentare stau la loc de cinste!

 

 

Soția marelui actor Michael Douglas a arătat cât de organizată este, iar în filmulețul postat de ea am putut surprinde piese vestimentare statement pe care le-a purtat în momente importante ale vieții sale. Se pare că aceasta este una din celebritățile deschise care nu are nici o reținere în a împărtăși cu fanii momentele sale de fericire, ori lucruri pe care le deține atât din punct de vedere vestimentar cât și produsele sale de make-up.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară aceștia fiind foarte fericiți că actița i-a lăsat să pătrundă în acestă parte a vieții ei. Toți au fost impresionați lăsându-i comentarii precum : 'Dressing-ul tău e cât casa mea', 'Aș putea locui în dressingul tău', 'Mulțumim că ai împărtășit asta cu noi', acestea fiind câteva reacții din mediul online.

 

Bianca Ion

Foto: Instagram

 

 

 

 

 

Citește și:

Cum arată Catherine Zeta-Jones în costum de baie la 47 de ani 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter