Cum arată Catherine Zeta-Jones în costum de baie la 47 de ani

Publicat pe

Aflată în vacanţă în Mexic împreună cu soţul ei, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones şi-a dorit să le dea o lecţie paparazzilor care au fotografiat-o fără voia sa.

 

Astfel, actriţa în vârstă de 47 de ani le-a răspuns acestora postând pe Instagram o fotografie în care apare în costum de baie. Cel care a pozat-o este însuşi Michael Douglas, iar mesajul care însoţeşte fotografia este următorul:

catherine-zeta-jones

„Furioasă pe paparazzi care mi-au pozat fesele, iată acum o fotografie pe care soţul meu mi-a făcut-o. Întotdeauna există un unghi mai bun', a spus Catherine, care la cei 47 de ani şi-a păstrat nu doar frumuseţea, ci şi silueta.

 

Catherine Zeta-Joes şi Michael Douglas formează unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood, cei doi reuşind să rămână împreună în ciuda problemelor pe care le-au avut. El a fost diagnosticat cu cancer la gât, iar ea suferă de o afecţiune psihică, tulburare bipolară.

 

Sunt căsătoriţi de 16 ani şi au doi copii, Dylan şi Carys, de 16, respectiv 13 ani, fetiţa moştenind mult din trăsăturiile mamei ei.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter