Recomandare de weekend de la Gina Pistol

Publicat pe

Ultimul weekend de toamnă se anunță destul de răcoros, iar primul gând poate fi acela de a rămâne în casă, însă cu puțină imaginație poți transforma cele două zile într-o minivacanță de neuitat.

Recent ne-am întâlnit cu Gina Pistol la un eveniment monden, unde am întrebat-o ce recomandări are ea pentru un weekend reușit de final de noiembrie. Asa ca, daca nu ti-ai facut inca planuri, tine cont de propunerile ei, mai ales că se apropie și minivacanța de 1 Decembrie.

Gina Pistol: „Recomand să mergeți un weekend în Cetatea Alba Carolina, din Alba Iulia, este foarte frumosă în această perioadă, iar de 1 Decembrie  au loc tot felul de evenimente. Dacă rămâneți în oraș puteți să mergeți la Pata Negra, se mănâncă tapasu, iar mâncarea este foarte, foarte bună.  Apoi puteți continua cu o seară la o piesă de teatru – de curând am văzut „Cafeneaua”, cu Horațiu Mălăele, și mi-a plăcut foarte mult – sau la un film. Mie îmi plac comediile și cele de groază, sunt cu extremele, nu știu de ce”.

cafeneaua

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter