Stil de vedetă: Emma Watson

Publicat pe

Cu fiecare apariție, Emma Watson (26 ani) demonstrează că a depășit de multă vreme perioada Harry Potter și a devenit o femeie în toată regula. Ținutele pe care le poartă sunt elegante și apreciate de criticii de modă, iar fotografii sunt cu obiectivele pe ea. 

Emma Watson a renunțat în ultimii ani la stilul inocent și a început să poarte ținute tot mai îndrăznețe pe covorul roșu, devenind o adevărată fashionistă.  Şi-a creat un stil propriu, foarte chic, iar tuxedo-urile ocupă un loc important în dressingul tinerei actrițe. Rujul în nuanțe de roșu a devenit un fel de semnătură a sa, fiind, de multe ori, singura pată de culoare pe care o poartă. Asta pentru că preferă nonculorile, stilul său vestimentar fiind mai degrabă unul minimalist.

În timpul liber, actrița britanică optează pentru ținute comode, în care pantalonii și puloverele largi sunt nelipsite, la fel și ochelarii de soare, care îi protezează tenul pistruiat, lipsit de machiaj. Urmărește galeria foto de mai sus sau video-ul de mai jos și inspiră-te și tu din stilul ei personal!

Adina Vîlcea

Foto: Hepta

Citește și:

Emma Watson iubește din nou 

Stil de vedetă: Selena Gomez 

 

Stil de vedetă: Emma WatsonStil de vedetă: Emma Watson
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter