Stil de vedetă: Selena Gomez

Publicat pe

Selena Gomez se numără printre cele mai iubite artiste ale momentului, iar alegerile sale vestimentare reprezintă o sursă de inspirație pentru tinerele din toată lumea. 

Selena Gomez a impresionat cu aparițiile sale încă de la debutul în lumea muzicală. Stilul său vestimentar a evoluat frumos în ultimii ani, iar outfit-urile pe care le poartă îi scot în evidență calitățile fizice. Dacă în timpul liber preferă fustele sau pantalonii scurți, purtate cu botine, sau pantofi cu talpă joasă, atunci când participă la evenimentele importante optează pentru rochiile lungi și părul strâns la spate.

Dacă te numeri printre admiratoarele sale, probabil ai observat deja că majoritatea pieselor sale vestimentare sunt albe sau roșii, în timp ce pantofii cu toc sunt nelipsiți, dat fiind înălțimea ei de 1,65 m. Inspiră-te și tu din stilul ei și poartă cu încredere pantofii cu toc și hainele în culori puternice!

Adina Vîlcea

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Selena Gomez iubește din nou. Formează un cuplu cu un cântăreț celebru

Spotlight – Selena Gomez

Stil de vedetă: Selena GomezStil de vedetă: Selena Gomez
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter