Andreea Marin spune tot despre relația cu Dan Bittman, dar și despre divorț. ”Mi-am asumat ca s-ar putea să nu meargă.”

Publicat pe

După ce Dan Bittman ar fi spus că i-ar fi făcut avansuri Andreei Marin, aceasta vine și cu explicațiile despre refuzul despre care vorbea cântărețul.

Andreea Marin se amuză copios pe baza declarațiilor lui Dan, dar nu este supărată pe el, ba chiar, spune ea, cei doi sunt prieteni foarte buni și îl vede ca pe un tip glumeț.

Dan Bittman e un tip simpatic. E un om serios, chiar dacă el face glume. E înconjurat mereu de femei frumoase. Însă, în ceea ce mă privește, el a fost mereu fair play, eu la fel. Suntem foarte buni prieteni. Eu cred că a glumit atunci când a spus.', a spus vedeta la emisiunea „Agenția VIP'.

După ce a anunțat că divorțează, Andreea arată din ce în ce mai bine și radiază de fericire.

Nu îmi place când sunt oameni în jurul meu care îmi plâng de milă. Nu e cazul. Sunt foarte fericită acum!'

Se pare că experiența de viață a vedetei a maturizat-o foarte mult. Crede în dragostea adevărată, însă parcă a simțit ca Tuncay Ozturk nu va fi sufletul ei pereche până la adânci bătrâneți. Totuși speră că undeva, cineva o așteaptă să îi fie alături pentru tot restul vieții.

Eu mi-am asumat de la început ca s-ar putea să nu meargă. Am fost mai matură la aceasta alegere. Pur și simplu aveam eu o vârstă la care eu gândeam altfel. Aveam 38-39 de ani deja, nu mai era rost de a visa fără să am responsabilitatea unor probleme reale ce pot să apară în orice relație.

Este un subiect încheiat pentru mine, va fi total încheiat peste foarte puțin timp când și din punct de vedere legal lucrurile vor fi tranșate și nu îmi doresc să mă mai uit spre trecut, vreau sa privesc spre viitor', a mai declarat Andreea.

Foto: Facebook

Alexandra Popescu

Citește și:

Andreea Marin – „Nimic nu a mers vreodată lin în viaţa mea'

Revista VIVA! o scoate la tablă pe Andreea Marin. Uite cum rezolvă o problemă de matematică!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter