Adelina Pestriţu şi-a sărbătorit ziua la Miami. Al 20-lea tatuaj la aniversarea a 30 de ani

Publicat pe

Adelina Pestriţu a ales să-şi sărbătorească ziua de naştere în America, iar la împlinirea a 30 de ani, frumoasa brunetă, mare amatoare de tatuaje, şi-a făcut tatuajul cu numărul 20 la cel mai cunoscut salon de tatuaje: Miami Ink.

 

Adelina şi-a început ziua alergând pe plajă, moment in care a intrat în direct şi pe pagina de Facebook Viva!, iar dupa ce a mâncat ceva, vedeta a ajuns în salonul de tatuaje unde l-a întâlnit pe artistul Ami Jamess.

 

Tatuajul realizat a fost cel cu numărul 20 şi are o însemnătate special, care îi va aminti toata viaţa de această aniversare:

 

Pentru cel de-al 20-lea tatuaj, făcut într-o zi atât de specială pentru mine, schimbarea prefixului, am ales să-mi scriu o frază în care eu cred mult: „Perception is Reality” -Percepţia este realitate. Sunt de părere ca fiecare dintre noi suntem capabili să ne creăm o realitate a noastră, diferită de a celor ce ne înconjoară. Eu simt asta pe pielea mea, la cei 30 de ani şi pot spune că realitatea pe care mi-am construit-o este una bazată pe implicare, dăruire, dezvoltare spirituală, dar şi multe gânduri pozitive. De fapt, cu asta mă şi hrănesc zi de zi şi îmi alimentez starea de bine. Este micul meu secret;)', mărturiseşte Adelina.

 

Ziua s-a încheiat cu un super party alături de prietene din România si din America: A fost o seară excelentă. Am mâncat, am povestit, am râs şi ne-am făcut planuri pentru ceea ce urmează. La varsta de 30 de ani mă simt mai matură şi mai pregătită ca niciodată pentru ceea ce îmi va oferi viaţa de acum încolo'.

 

Vezi si:

Adelina Pestritu – Povestea celor 17 tatuaje ale sale

 

Adelina Pestriţu şi-a sărbătorit ziua la Miami. Al 20-lea tatuaj la aniversarea a 30 de aniAdelina Pestriţu şi-a sărbătorit ziua la Miami. Al 20-lea tatuaj la aniversarea a 30 de ani

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter