Ziua și despărțirea în showbiz! Azi, Kylie Minogue...

Publicat pe

Are 48 de ani, iar (deja) fostul ei iubit – 29. La cum arată însă Kylie Minogue, cu siguranță nu diferența de vârstă a primat în decizia de a se despărți de bărbatul care,  fix acum un an, îi devenea logodnic…

 

 

Kylie și actorul britanic Joshua Sasse s-au cunoscut în anul 2015, pe platourile de filmare ale serialului Galavant, unde el juca, iar ea fusese invitat special. Cinci luni mai târziu, cei doi îndrăgostiți și-au făcut publică relația anunțându-și logonda în The Telegraph. Din păcate însă, conform The Sun, starul australian a rupt acum logodna deoarece are suspiciuni că Sasse o înșală cu actrița de origine spaniolă Marta Milans.

 

Marta Milans

 

Conform surselor, Kylie este devastată de această despărțire, declarând că nu mai are încredere în iubitul ei, pe care, de altfel, l-a rugat să părăsească locuința lor din vestul Londrei. Din nefericire, despărțirea a survenit la doar câteva zile după declarațiile făcute de artistă în cadrul unui interviu televizat, în care vorbea despre planurile sale de nuntă. De altfel, atunci Kylie era decisă să  poarte numele soțului său după căsătorie.

 

 

Mai mult, în luna decembrie, cântăreața a vorbit deschis despre încercările ei și ale lui Joshua de a avea copii, iar atunci admitea că acest lucru e o cu totul „altă mâncare de pește” atunci când treci de o anumită vârstă, cum e cazul ei. Kylie a mai avut relații de lungă durată (cu modelul spaniol Andrés Velencoso și cu actorii Jason Donovan și Olivier Martinez), iar Sasse are un fiu dintr-o relație anterioară, însă aceasta ar fi fost prima căsătorie pentru amândoi. N-a fost să fie…

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Citește și:

Jennifer Garner – Primul interviu după despărțirea de Ben Affleck

Charlize Theron a vorbit despre despărțirea sa de Sean Penn

La 32 de ani, Scarlett Johansson divorțează pentru a doua oară

Un nou divorț zguduie lumea Hollywood-ului

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter