La 32 de ani, Scarlett Johansson divorţează pentru a doua oară

Publicat pe

Scarlett Johansson şi Romain Dauriac divorţează după ce au fost căsătoriţi doar 2 ani, potrivit unei informaţii apărute pe site-ul People care citează o sursă anonimă.

 

Conform acesteia, cei doi trăiesc separat încă din vară, iar Scarlett a fost văzută fără verighetă în weekend când a participat la Marşul Femeilor de la Washington, unde a susţinut un discurs.

 

Frumoasa actriţa în vârstă de 32 de ani şi ziaristul francez s-au cunoscut în 2012, iar în 2014 Scarlett aducea pe lume o fetiţă, Rose Dorothy. La scurt timp după naşterea acesteia, Scarlett şi Romain se căsătoreau în secret in Montana, iar în perioada în care au format un cuplu au fost extrem de discreţi, apariţiile lor împreună fiind rare.

 

Scarlett si Romain sunt proprietarii unui magazin de popcorn, Yummy Pop, deschis în toamnă la Paris, când au apărut împreună şi şi-au servit ei înşişi clienţii.

 

Scarlett Johansson se află în faţa celui de-al doilea divorţ din viaţa sa, în 2010 ea separându-se de actorul Ryan Reynolds dupa un mariaj care a durat tot 2 ani.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Citeste si:

 

Scarlett Johansson – Bomba sexy, spaima supereroilor

 

 

La 32 de ani, Scarlett Johansson divorţează pentru a doua oarăLa 32 de ani, Scarlett Johansson divorţează pentru a doua oară
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter