Seria despărțirilor la Hollywood continuă cu Jane Fonda

Publicat pe

Anul trecut a fost unul marcat de o adevărată „epidemie” a divorțurilor la Hollywood, printre starurile care și-au spus adio fiind Brad Pitt și Angelina Jolie, Drew Barrymore și Will Kopelman, Nicolas Cage și Alice Kim, Johnny Depp și Amber Heard, dar nici anul care tocmai a început nu se arată mai bun, startul fiind dat de Cuba Gooding Jr, Scarlett Johansson și, acum, de Jane Fonda.

 

 

 

Actriță premiată de două ori cu Oscar, scriitoare, activistă politic, fost fotomodel și fitness guru, Jane Fonda a excelat în toate domeniile. Cu certitudine, anii ’70-’80 au fost ai ei, și nu doar în cinematografie, unde în 1971 a luat primul său Oscar, într-un rol care a transformat-o într-un sex-simbol. Cine nu își amintește de primul său film de exerciții, Jane Fonda’s Workout, cu care actrița a făcut pionierat în domeniu, devenind astfel cea mai cunoscută promotoare a fitness-ului? De altfel, Jane Fonda este și acum, la 79 de ani, cel mai bun exemplu că mișcarea poate face minuni, actrița fiind într-o formă excelentă.

 

Viața ei amoroasă nu a mers însă chiar la fel de bine, actrița, mamă trei copii, fiind măritată de trei ori de-a lungul timpului. Parteneri de viață i-au fost Roger Vadim – timp de 8 ani, Tom Hayden – timp de 17 ani, și Ted Turner – timp de 10 ani. Ca dovadă că niciodată nu e prea târziu să-ți găsești fericirea, Jane Fonda (79) și-a găsit un nou partener de viață acum 8 ani, dar de data asta nu s-a mai căsătorit. Producătorul Richard Perry (74) i-a câștigat inima actriței, care acum câțiva ani declara într-un interviu: „Ultimul lucru pe care nu l-am cunoscut niciodată e adevărata intimitate cu un bărbat. Îmi doream foarte mult să descopăr asta înainte de a muri, S-a întâmplat cu Richard. Mă simt în totală siguranță alături de el'.

 

 

Din păcate, după 8 ani de conviețuire, faptul că cei doi s-au decis să pună la vânzare imobilul din Beverly Hills, în valoare de 13 milioane de dolari, achiziționat împreună, confirmă faptul că s-a rupt lanțul de iubire… Contactat de presă, Richard a declarat, cu diplomație, că relația lor s-a destrămat din cauza dedicării cu predilecție a actriței față de activismului politic, dar că vor rămâne buni prieteni, iar el nu exclude posibilitatea concilierii.

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Citește și:

Jane Fonda – Secretul formei sale fizice

Jane Fonda arată uimitor în două rochii de gală, la Cannes

Jane Fonda – Deține secretul frumuseții

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter