Jennifer Garner – Primul interviu după despărţirea de Ben Affleck

Publicat pe

Jennifer Garner a revenit pe covorul roşu mai frumoasă şi mai eleganta ca oricând la Gala Oscar de anul acesta.

 

Actriţa a reuşit să depăşeasă momentul dureros de anul trecut când s-a despărţit de Ben Affleck, tatăl celor 3 copii ai ei, după o căsătorie de 10 ani.

 

Actriţa în vârstă de 43 de ani a putat o rochie Versace creată parcă special pentru ea, iar prezenţa ei la acest eveniment coincide cu apariţia unui interviu pe care l-a acordat pentru Vanity Fair.

 

Jennifer Garner a vorbit public despre ceea ce simte după destrămarea căsniciei, despre care spune că a fost una sinceră. „Nu a fost o căsătorie de ochii lumii. A rămâne măritată a fost o mare prioritate pentru mine. Dar nu a mai funcţionat. Nu am fi putut avea cei 3 copii şi tot ceea ce a fost între noi. El este dragostea vieţii mele'.

 

Iată că în ciuda divorţului, vedeta a găsit numai cuvinte frumoase despre tatăl copiilor săi: „Nu m-am căsătorit cu actorul, ci cu omul. Este strălucitor, carismatic, generos. Dar este şi un tip complicat. Am spus-o mereu: Jennifer Garner – Primul interviu după despărţirea de Ben AffleckJennifer Garner – Primul interviu după despărţirea de Ben Affleck

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter