Un nou divorț zguduie lumea Hollywood-ului

Publicat pe

După 22 de ani de mariaj, starul din The People V. OJ Simpson și Jerry Maguire, apreciatul actor Cuba Gooding Jr. (49) s-a decis să se despartă de soția lui, Sara Kapfer (47).

 

 

 

Conform documentelor obținute de publicația TMZ, actorul, care era despărțit de soția sa încă din luna august 2014, când Sara a depus o cerere de separare, sătul de acest limbo marital', s-a hotărât să bage divorț, cerând custodia comună a fetiței lor, Piper, în vârstă de zece ani. În plus, actorul a cerut ca veniturile sale de după perioada separării, respectiv de acum trei ani, să-i revină integral.

 

Ciudat e că, în pofida despărțirii, cei doi au fost văzuți împreună la diferite evenimente de covor roșu, relația lor de on/off fiind perfectă pentru statusul „its complicated'. Probabil că actorului nu i-a fost ușor, pentru că el și Sara sunt iubiți încă din liceu și au împreună trei copii. Din fericire, Spencer și Mason sunt adulți și  îi vor scuti pe părinții lor de lupta pentru custodie.

 

Anul trecut, întrebat despre despărțire Cuba spunea: „Știți cum se întâmplă lucrurile astea. Lucrurile se întâmplă, te maturizezi…' Apoi: „Am avut întâlnire cu nevasta mea zilele astea. Ieri am dus-o la film. Da… Avem copii. Trebuie să păstrăm relația asta împreună, puternică! Așa văd eu lucrurile'.

 

Ce l-a făcut pe Cuba Gooding Jr. să dea înapoi și să bage divorț, în condițiile în care recent încă își mai scotea soția în oraș, nu se știe. Deși a fost de acord să-i dea Sarei pensie alimentară, dacă lui Cuba îi vor fi acceptate condițiile, aceasta nu va primi niciun sfanț din drepturile de pe filmul American Crime Story: The People Vs. OJ Simpson – cel care l-a scos pe actor din conul de umbră în care intrase pentru o vreme – pentru că s-a produs după separarea lor.

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter