Michelle Obama - Ultima plimbare a Primei Doamne prin Casa Albă

Publicat pe

Prima doamnă Michelle Obama este cuprinsă de nostalgie alături de prietenii săi blănoși, Sunny și Bo. Aceasta a împărtășit pe Flotus contul oficial de Twitter al primei doamne, dar și pe Instagram ultima plimbare alături de căței pe coridoarele Casei Albe, înainte ca familia Trump să se mute după ce va avea loc învestirea lui Donald Trump.

 

Michelle Obama este una din cele mai iubite prime doamne ale Statelor Unite. Însă cățelușii familiei Obama, Sunny si Bo, sunt cu siguranță adorabili și foarte urmăriți încă de când familia a sosit la Casa Albă.  Prima Doamnă a împărtășit urmăritorilor de pe Instagram un scurt filmuleț alături de prietenii ei blănoși, dezvaluind una din ultimele plimbări ale acestora pe coridoarele casei.

 

 

„Ultima plimbare prin casa oamenilor' a completat Michelle în descrierea filmulețului care a surprins pe fața ei o urmă de nostalgie. Prima Doamnă a promis că va rămâne dedicată cauzelor sustinute pana acum – cum ar fi sănătatea fizică a tinerilor Americii.

 

Înainte de a pleca de la Casa Albă, atât Barack Obama, cât și Michelle vor preda conturile oficiale de Twitter POTUS și FLOTUS lui Donald Trump, respectiv Melania Trump. Abrievierile sunt de fapt funcțiile pe care aceștia le vor deține în următorii 4 ani (POTUS – „president of the United States” of America).

 

Bianca Ion

 

Citeste si:

 

Ultimul discurs al lui Michelle Obama în calitate de Primă Doamnă! Emoționant până la lacrimi!

 

Michelle Obama a făcut show la emisiunea lui Jimmy Fallon

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter