Cine o să cânte la ceremonia de învestire în funcţie a preşedintelui Donald Trump

Publicat pe

Donald Trump, preşedintele ales al SUA, devine astăzi preşedinte în exerciţiu.

 

Nu a fost cel mai uşor lucru să se găseasca artişti care să cânte la ceremonia de învestire a noului preşedinte Trump. În controversata campanie electorală, vedetele au fost împărţiţe în două tabere, cei ce l-au susţinut pe noul preşedinte şi cei ce au fost şi au rămas împotriva sa şi dupa câştigarea alegerilor.

 

În comparaţie cu artiştii de calibru (precum Beyonce, Bruce Springsteen, U2, John Legend, James Taylor, Shakira, Stevie Wonder, Usher, Mary J.  Blige, Jon Bon Jovi, Will.i.am) care au cântat la ceremoniile de învestire în funcţie pentru fostul preşedinte Obama, cei ce o să cânte astăzi pentru noul preşedinte nu sunt de aceeaşi anvergură.

 

Line-up pentru ceremonia de învestire a lui Donald Trump sună cam asa: Toby Keith, 3  Doors Down, Lee Greenwood, The Frontmen of Country, The Piano Guys, DJ Ravidrums, Sam Moore, Chrisette Michele, Jackie Evacho, Big and Rich, Tony Orlando.

 

Andreea Cirstescu, Foto: Hepta

 

Citeste si:

 

Cum se va imbraca Melania Trump la ceremonia de investire a sotului sau

 

O zi istorică. Astăzi Donald Trump devine preşedintele Americii

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter