Andreea Marin, superbă în rochii de seară pentru filmările la noua emisiune

Publicat pe

După ce a stat stat câţiva ani departe de micul ecran, Andreea Marin revine, din octombrie, la TVR, cu un nou proiect numit „Preţuieşte viaţa”, un proiect în care crede, un proiect cu un impact pozitiv asupra oamenilor.

Andreea Marin roz

 

Vedeta  a început filmările pentru noua emisiune, ocazie cu care a îmbrăcat câteva superbe rochii de seară semnate Pronovias. Andreea arată superb şi ultrafeminin în rochiile lungi, vaporoase, care îi dau o alură de prinţesă şi îi pun silueta în valoare.

 

Andreea Marin galben Andreea Marin bleu

 

După ce a filmat în incinta Casei Vernescu, au urmat câteva filmări de exterior, realizate la domeniile Ştirbey, unde Andreea a purtat aceleaşi ţinute vaporoase care o prind de minune.
ŢMultumesc, Pronovias, abia astept sa imbrac rochiile de la filmarile de astazi! Cele de ieri m-au facut sa ma simt … Femeie, a fost mesajul postat de Andreea Marin pe pagina ei de Facebook, alături de fotografiile de mai sus.

 

Andreea marin rosu 2 Andreea marin rosu

 

Foto: Facebook

 

Andreea Marin şi iubitul ei au sărit cu paraşuta de la 3500 de metri

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter