Diete de vedete. Cum slăbesc femeile celebre

Publicat pe

Dietele de vedete sunt de obicei prea drastice sau prea complicate pentru noi, femeile de rând. Însă există şi celebrităţi care adoptă diete sănătoase, eficiente şi uşor de ţinut. Iată despre ce e vorba!

 

RTEmagicC_d_jennifer_aniston.jpg

Foto: Northfoto

Vedetele au nevoie de schimbări drastice într-un timp foarte scurt ca să „încapă” în vreo rochie mulată sau să intre în pielea vreunui personaj de film. Aşa că dietele de vedete sunt în general aproape imposibil de ţinut pentru noi, femeile obişnuite. Dar există şi vedete care nu caută neapărat soluţii minune şi preferă să ţină diete sănătoase, chiar dacă aşteaptă mai mult timp rezultatele.

 

Dietă de vedetă: Jennifer Aniston slăbeşte cu legume

Jennifer Aniston a slăbit recent câteva kilograme ca să joace rolul unei dansatoare în filmul „We’re the Millers”. Desigur, nu era deloc grăsuţă, dar a vrut să arate perfect fiindcă trebuia să se dezbrace în lenjerie intimă. Dieta a fost una sănătoasă pe care o poate ţine oricine, şi a constat în multe legume şi proteine. La fiecare masă, Jen avea grijă să umple trei sferturi de farfurie cu legume şi un sfert cu ouă, carne, branză slabă, peşte sau o altă sursă de proteine. Este o idee foarte bună pentru că astfel corpul tău primeşte proteinele de care are nevoie, iar cantitatea mare de legume îţi ţine de foame fără să-ţi aducă prea multe calorii.

 

Vezi si celelalte diete pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter