Andreea Marin, tristă înainte de sărbători. Ce i-a umbrit fericirea vedetei

Publicat pe

Andreea Marin a dezvăluit că o mare tristeţe o apasă anul acesta înainte de sărbătorile de iarnă! Iată ce motiv de supărare are vedeta anul acesta!

Sărbătoarea de Moş Nicolae vine cu paşi repezi, pe data de 6 decembrie. Toţi copiii îşi curăţă ghetuţele pentru a primi cadouri, cei cuminţi, şi nuieluşe, cei care nu i-au ascultat pe părinţi. Până anul trecut, Andreea Marin sărbătorea cu mare fast. Tatăl şi bunicul său purtau acest nume şi preţuiau această zi. Anul trecut, tatăl său a încetat din viaţă.

'Era o zi foarte importantă pentru noi. Și tatăl și bunicul meu aveau acest nume. Țineau mai mult la această onomastică decât la ziua lor de naștere. Tatăl meu s-a stins anul trecut, nu îmi e ușor, dar mergem înainte, așa cum și-ar fi dorit ei', a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

Acum, vedeta o are alături pe fiica sa. Va trebui să se obişnuiască cu petreceri mai restrânse, fără cei doi bărbați care i-au oferit o copilărie fericită. Ei i-au fost alături după pierderea mamei sale într-un teribil accident de circulație, pe când ea avea doar 9 ani.

Andreea Marin, fapte bune de Moş Nicolae

Chiar dacă poartă o tristeţe în suflet, Andreea Marin va participa de Moş Nicolae la o gală caritabilă. Vor organiza o strângere de fonduri, pentru Magda Coman.

'Sănătatea Magdei cunoaște un alt moment de cumpănă acum, cand în urma unei intervenții chirurgicale nereușite la picior realizată în România, are nevoie urgentă de o altă operație, care să îi salveze piciorul'a mai adăugat vedeta.

Se pare că în această acţiune caritabilă se va implica şi Violeta, fiica Andreei Marin.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter