EXCLUSIV! Keo, primele declarații despre sarcina iubitei sale, Misty: ”Este adevărat”

Publicat pe

Fericire mare în familia lui Keo! Iubita lui, Alexandra Pavel, va deveni mămică pentru prima dată luna viitoare. Artistul a confirmat faptul că va deveni tătic.

Misty a reușit să țină ascunsă sarcina până acum, iar nimeni nu se gândea că artista le va face o asemenea surpriză. Apropiații susțin că Alexandra ar fi însărcinată în 7 luni și jumătate. Artista se poate considera o norocoasă, kilogramele în plus nu și-au pus amprenta asupra siluetei sale.

Contact telefonic, Keo a confirmat faptul că iubita lui este însărcinată, însă nu a vrut să dezvăluie sexul bebelușului. 'Da, este adevărat. Încă dorim să păstrăm discreția în legătură cu sexul', a declarat cântărețul, în exclusivitate, pentru Viva!. La sfârșitul lunii Ianuarie, Keo și Misty își vor putea ține copilul în brațe.

În urma speculațiilor apărute în presă, Keo și  Alexandra Pavel ar urma să fie părinții unei fetițe. Cei doi trăiesc în aceste momemente cel mai frumos capitol al poveștii lor de dragoste.

Alexandra Pavel a dezvăluit motivul pentru care și-a ascuns sarcina

„Da, este adevărat, vom deveni părinți la jumătatea lunii ianuarie. Suntem foarte fericiți, traversăm una din cele mai frumoase perioade ale vieții noastre! Însă, ne-am dorit discreție și am protejat întotdeauna viață personală, nu doar pentru că așa este firesc, ci și din dorință de a avea liniște, mai ales acum în prag de sărbători Ceea ce, de asemenea, dorim tuturor: sănătate și liniște, să se poată bucură de momentele frumoase în familie! Sărbători fericite!', a declarat Alexandra Pavel.

FOTO: Libertatea

Diana Stamen

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter