Andreea Marinescu s-a căsătorit pentru a doua oară! Ce fericire trăieşte prezentatoarea TV

Publicat pe

Andreea Marinescu, prezentatoarea ştirilor de la PRO TV, s-a căsătorit pentru a doua oară. Vedeta trăieşte de mulţi ani de zile o frumoasă poveste de dragoste cu Adi Tiulescu alături de care are şi un copil! Ziua nunţii a fost una extrem de specială! 

Sâmbătă, pe 27 ianuarie 2018, Andreea Marinescu s-a căsătorit cu Adi Tiulescu. Alături de prietenii apropiaţi şi de familie, cei doi au ajuns în faţa altarului. Prezentatoarea TV a fost în culmea fericirii, momentul s-a dovedit a fi unul perfect.

Citeşte şi:

Câștigătorii Grammy 2018. Jay-Z – niciun premiu din opt nominalizări; Bruno Mars a luat crema

Andreea Marinescu s-a căsătorit pentru a doua oară

După ora prânzului, Andreea şi Adi s-au prezentat la Biserica Iancu Vechi-Mătăsari, acolo unde au ajuns în faţa altarului pentru ca preotul să îi cunune în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a fost şi mai important, căci şi fiul lor a asistat la nunta lor. Pe data de 5 aprilie 2017, cei doi au devenit părinţii unui băieţel.

„Acea zi frumoasă care întrece orice aşteptare!”, a scris Andreea Marinescu în dreptul fotografiei de la nuntă alături de soţul său. Fanii au felicitat-o imediat. „Să fiţi fericiti şi să vă iubiţi, cu fiecare zi ce trece, mai mult. (…) Felicitări! (…) Casă de piatră!”, au notat ei.

Prezentatoarea TV a ţinut să arate tuturor şi buchetul frumos de mireasă. A avut şi un mesaj. „Ea ştie exact cum sunt…buchetul a spus totul despre mine! Şi e perfect! Naşa mea…mama mea spirituală ,Oana Cucoana … a fost de vis!”.

 

Andreea Marinescu mai are un copil, un băiat, din relaţia anterioară. Fiul său a rămas alături de ea.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter