Premiile Grammy 2018 - Best Beauty Looks! Cele mai frumoase machiaje și coafuri pe care le poți copia

Publicat pe

Premiile Grammy celebrează cele mai bune performanțe muzicale, dar reprezintă și un regal al frumuseții și stilului. Iată ce apariții ne-au impresionat în acest an la gală și la petrecerile care au precedat-o.

Premiile Grammy 2018 - Best Beauty Looks! Cele mai frumoase machiaje și coafuri pe care le poți copiaPremiile Grammy 2018 - Best Beauty Looks! Cele mai frumoase machiaje și coafuri pe care le poți copia

Desigur, în spatele acestor apariții fabuloase se află o armată de stiliști și make-up artists, dar cine spune că nu pot fi o bună sursă de inspirație dacă vrei să-ți reinventezi stilul sau te pregătești pentru un eveniment special?!

Citește și:

Câștigătorii Grammy 2018. Jay-Z – niciun premiu din opt nominalizări; Bruno Mars a luat crema

Premiile Grammy de consolare. Cadou însuflețit pentru artiștii care nu au fost premiați

Poate vrei să te tunzi scurt ca Pink, ori să încerci un blond argintiu ca cel purtat de Ashlee Simpson. Te gândeai vreodată că o rochie albă se potrivește de minune cu un machiaj al ochilor verde smarald?

Dacă movul ultra-violet este culoarea vedetă a anului, îl poți integra în diverse ținute sau poate fi elementul definitoriu pentru un machiaj seducător, ușor messy ca la Priyanka Chopra sau foarte bine structurat ca în cazul Thaliei.

Coafurile în mod cert s-au împărțit în două categorii: extrem de actuale, cu bucle largi, chiar beach waves, natural look, bob lung, sau cele care ne-au trimis cu gândul la era glam a Hollywood-ului (Rita Ora, Miley Cyrus), cu parfum retro (Katie Holmes), o odă adusă feminității completată și de ținutele ca de prințesă, uneori extrem de clasice sau reinterpretate (Lady Gaga).

Desigur tușul și rujul roșu asigură în continuare acel look iconic cu care este imposibil să dai greș, smokey eyes poate fi realizat cu nuanțe de gri, kaki sau maro, iar machiajul nude rămâne expresia rafinamentului și bunului gust.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter