Andreea Raicu plânge la fiecare despărţire: "Aş vrea să le evit cu orice preţ"

Publicat pe

Andreea Raicu plânge. Foarte sinceră, asumată, vedeta povesteşte fără reţinere despre momentele prin care a trecut. Înainte de temea să plângă, acum dă frâu liber emoţiilor şi lacrimi îi curg pe obraz. Mult timp se ascundea de privirile celor din jur, îi era frică să nu fie judecată!

Fără reţinere, Andreea a vorbit despre ce o face pe ea să plângă. Acum este mult mai deschisă faţă de cei care o urmăresc, mai ales că povesteşte multe momente din viaţa personală. Atunci când era mică, vedeta a fost învăţată să dea frâu liber sentimentelor, să plângă atunci când simte să facă asta.

A crescut, a devenit cunoscută, iar atunci şi-a impus să îşi ascundă lacrimile. După ce a învăţat să ducă o viaţă echilibrată nu s-a mai ferit. A plâns de fiecare dată când a simţit, indiferent că era la mall, pe stradă.

„Mă bucur că nu am fost crescută să îmi reprim plânsul. Au fost alte lucruri pe care am fost învățată că nu e frumos să le fac, dar să plâng, slavă Domnului, nu m-am abținut niciodată. E drept că aveam și motive, mai ales că mama pleca destul de des și îmi era foarte dor de ea.

Spun că mă bucur pentru că într-o societate că a noastră cei mai mulți au fost crescuți să nu își dea voie să își exprime emoțiile, să nu își dea voie să plângă. Fie că era considerat rușinos sau nedemn, plânsul era de neacceptat.

Poate că nici eu, de-a lungul timpului, nu am lăsat pe toată lumea să îmi vadă lacrimile curgând pe obraji, dar în ultimii ani nu am mai avut această problema și am plâns ori de câte ori am simțit că trebuie să o fac, fie că eram acasă, în restaurant, pe stradă, în mall sau mai știu eu unde, spre disperarea celor cu care eram, care se gândeau că ei erau motivul stării mele. Poate uneori chiar erau.”, a scris Andreea Raicu pe blogul său. 

La fiecare despărţire, fie că este vorba de un partener, de familie, de prieteni Andreea Raicu plânge. Cu timpul, vedeta a mai învăţat să le facă faţă, ştie să gestioneze diferitele situaţii.

„Nu îmi plac despărțirile. Știu, nimănui nu îi plac, dar pentru mine sunt ceva ce aș vrea să evit cu price preț, mai ales din cauza plecărilor foarte dese ale mamei mele în copilărie. În timp, am învățat cum să le fac față mai bine, având în vedere că în trecut mi-era greu să mă despart chiar și de un creion.”

Andreea Raicu plânge şi când e fericită

Vedeta a mai povestit că este sensibilă şia tunci când trece prin emoţii mari, când este fericită.

„V-am zis că mă impresionez ușor, așa că plâng mult și de bucurie. Iar pe mine mă bucură multe lucruri: oceanul, oamenii, apusul, luna, stelele, orașele… uneori îmi dau niște stări incredibile, care mă emoționează până la lacrimi. Mi-aduc aminte că în urmă cu mulți ani eram într-un taxi la Roma și am început să plâng de frumusețea acestui oraș. Eram atât de fericită încât lacrimile îmi curgeau fără să îmi dau seama.”, a mai explicat ea.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter