Motivul pentru care Smiley nu o duce în vacanță pe Gina Pistol: ”Ai iubit și nu te duce nicăieri”

Publicat pe

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de mai bine de un an, însă cei doi preferă să-și țină relația ascunsă de ochii presei. Chef Scărlătescu a dat-o de gol pe colega lui de platou. Noi știm care este motivul pentru care Smiley nu o duce în vacanță pe Gina Pistol.

El este artist și are concerte tot timpul, iar pe ea o putem găsi mereu pe platoul de filmare. Într-un interviu, Gina Pistol a spus motivul pentru care nu a mers în vacanță anul acesta. Abia anul viitor prezentatoarea TV și Smiley vor pleca într-un minunat concediu.

'Când nu aveai iubit erai numai în concediu. Acum ai iubit și nu te duce nicăieri. Păi de ce?', a întrebat-o Cătălin Scărlătescu pe Gina Pistol.

Fără să stea prea mult pe gânduri, prezentatoarea TV de la „Chefi la cuțite' i-a răspuns colegului său. 'Eu nu am avut concediu anul acesta. Abia la anul îl am. Pentru că… muncă', a dezvăluit Gina Pistol.

Citește și: Gestul extraordinar pe care Gina Pistol l-a făcut de ziua lui Smiley: 'La mulți ani!'

Gina Pistol și-ar dori să se căsătorească cu Smiley

Gina Pistol a fost luată la întrebări de Coana Mița, bucătăreasa care a luat parte la filmările emisiunii 'Poftiți la Nea Mărin'. Prezentatoarea TV nu a negat că este într-o relație cu Smiley și nici faptul că și-ar dori să se căsătorească cu artistul. 'Mă chemi la nunta ta, Gina? Cum dacă?! Că ești aproape… Ce să mai vezi?! De azi îl cunoști pe Smiley? Ce să mai vezi? Nu îți place de el? Mie îmi place și când îl văd la televizor, dar să-l am lângă mine', a spus Coana Mița.

Gina Pistol nu a ezitat să răspundă întrebărilor care au fost destul de directe.  'Dacă mă mărit vă chem pe toți. Cine a zis?! Stai puțin să vedem. Îmi place de el. Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot', a spus Gina Pistol.

Citește și: Smiley, primele declarații despre Gina Pistol: 'Femeia cu care sunt e cea ideală'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter