Angelina Jolie, din ce în ce mai slabă! Vedeta a șocat oamenii cu apariția ei

Publicat pe

Angelina Jolie pare că slăbește din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Vedeta internațională a șocat pe toată lumea cu apariția ei la un eveniment monden. Cea mai dorită femeie din lume a renunțat și la ținutele extrem de sexy.

Actrița, în vârstă de 42 de ani, și-a făcut apariția la un eveniment din Hollywood îmbrăcată cu o bluză gri oversize și o fustă neagră dreaptă. Angelina Jolie și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei cu diamant și un inel cu aceeași piatră prețioasă.

Angelina Jolie a slăbit considerabil, lucru care poate fi observat cu mare ușurință în fotografiile surprise în timp ce vedeta mergea la evenimentul care avea loc în Hollywood. Kilogramele pierdute de actriță în ultima perioadă au creat mare vâlvă printre fanii acesteia și le-a dat motive serioase de îngrijorare.

Angelina Jolie, din ce în ce mai slabă! Vedeta a șocat oamenii cu apariția eiAngelina Jolie, din ce în ce mai slabă! Vedeta a șocat oamenii cu apariția ei

FOTO: Hepta

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter