Valentina Pelinel, o mamă model! Micuțul Milan a fost vedeta serii la un eveniment

Publicat pe

Valentina Pelinel este o femeie împlinită, iar viața ei s-a schimbat complet de când a venit pe lume micuțul Milan. Vedeta a fost prezentă în acest weekend la botezul Petrei, fetița lui Mădălin Ionescu.

Milan, băiețelul Valentinei Pelinel, a fost vedeta serii la eveniment. Fericita mămică a avut grijă ca fiul ei să are arate impecabil și l-a îmbrăcat cu o ținută care a atras toată atenția. Milan a purtat papion asortat cu sacoul bluemarin și cămașa albă. Micuțul Milan seamănă leit cu mama lui, iar Valentina Pelinel are grijă să nu-i lipsească absolut nimic fiului ei. „Alături de Milan la botezul Petrei Ionescu', a scris Valentina Pelinel pe una dintre rețelele de socializare.

Nici Valentina Pelinel nu s-a lăsat mai prejos și a avut o apariție spectaculoasă la eveniment. Vedeta a fost îmbrăcată cu o bluză și pantaloni negri, iar sacoul roșu a scos-o din anonimat. Valentina Pelinel a avut o apariție impecabilă și a fost apreciată de cei din jurul său.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter