Anii sunt doar un număr! Andreea Marin - vedeta veșnic tânără de la Viva! Party

Pentru Andreea Marin, anii sunt doar un număr. Deși are 42 de ani, vedeta întinerește parcă pe zi ce trece și asta a dovedit-o și în acest prin forma fizică extrordinară la care a revenit, dar și prin stilul vestimentar elegant și sexy pe care l-a adoptat.

În plus, Andreea este și vedeta veșnic tânără de la petrecerile Viva! Deși a trecut prin 2 căsnicii în ultimii 10 ani, fost jurată „Uite cine dansează' se reinventează după fiecare decepție în dragoste și întinerește parcă pe zi ce trece.

În urmă cu 9 ani, Andreea era una dintre cele mai stylish vedete de la Viva! Party. La fel de frumoasă și zâmbitoare ca întotdeauna, vedeta își făcea apariția într-o rochie-palton albă, cu buline, mănuși asortate cu rochia și pantofi negri în picioare.

La fel de elegantă și radiantă a fost și în 2009, când a purtat o rochie roz, deasupra genunchilor.

Și pentru că spuneam că Andreea Marin întinerește de la an la an, în 2013 aceasta a arătat extrordinar într-o ținută Dolce & Gabbana formată dintr-o cămașă albă și o fustă roșie cu imprimeuri. Cerceii mari, machiajul strident și părul prins la spate au completat perfect look-ul Andreei în acel an.

4 ani au trecut de la ultima sa apariția la Viva! Party și acum Andreea Marin este slabă, s-a tuns bob, se îmbracă mai mereu în ținute sexy, care o avantajează, și este din ce în ce mai prezentă în spațiul public. Așteptăm cu nerăbdare ținuta ei din acest an. Oare Cristina Săvulescu îi va crea outfitul?

Alexandra Popescu

Foto: Arhivă Viva

Citește și:

Ele sunt graviduțele de la Viva! Party! Iată cum arătau unele vedete pe vremea când erau însărcinate!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro