Anii sunt doar un număr! Andreea Marin - vedeta veșnic tânără de la Viva! Party

Publicat pe

Pentru Andreea Marin, anii sunt doar un număr. Deși are 42 de ani, vedeta întinerește parcă pe zi ce trece și asta a dovedit-o și în acest prin forma fizică extrordinară la care a revenit, dar și prin stilul vestimentar elegant și sexy pe care l-a adoptat.

În plus, Andreea este și vedeta veșnic tânără de la petrecerile Viva! Deși a trecut prin 2 căsnicii în ultimii 10 ani, fost jurată „Uite cine dansează' se reinventează după fiecare decepție în dragoste și întinerește parcă pe zi ce trece.

În urmă cu 9 ani, Andreea era una dintre cele mai stylish vedete de la Viva! Party. La fel de frumoasă și zâmbitoare ca întotdeauna, vedeta își făcea apariția într-o rochie-palton albă, cu buline, mănuși asortate cu rochia și pantofi negri în picioare.

La fel de elegantă și radiantă a fost și în 2009, când a purtat o rochie roz, deasupra genunchilor.

Și pentru că spuneam că Andreea Marin întinerește de la an la an, în 2013 aceasta a arătat extrordinar într-o ținută Dolce & Gabbana formată dintr-o cămașă albă și o fustă roșie cu imprimeuri. Cerceii mari, machiajul strident și părul prins la spate au completat perfect look-ul Andreei în acel an.

4 ani au trecut de la ultima sa apariția la Viva! Party și acum Andreea Marin este slabă, s-a tuns bob, se îmbracă mai mereu în ținute sexy, care o avantajează, și este din ce în ce mai prezentă în spațiul public. Așteptăm cu nerăbdare ținuta ei din acest an. Oare Cristina Săvulescu îi va crea outfitul?

Alexandra Popescu

Foto: Arhivă Viva

Citește și:

Ele sunt graviduțele de la Viva! Party! Iată cum arătau unele vedete pe vremea când erau însărcinate!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter