Antonia are un nou look. Cât de bine îi stă artistei cu noua tunsoare

Publicat pe

Toamna vine cu schimbări pentru Antonia. Vedeta și-a surprins fanii când a postat pe Instagram o imagine cu schimbarea de look la care a apelat. Artista a renunțat la părul lung și a optat pentru cea mai în vogă coafură a acestui sezon.

Antonia s-a tuns mai scurt și și-a făcut breton, iar noua schimbare o prinde de minune. Frumoasa brunetă a renunțat la părul său lung, iar fanii sunt încântați și i-au transmis numai aprecieri și gânduri bune. Mai mult, noul look vine și cu o noutate în viața ei. Se pare că Antonia va divorța în sfârșit de Vincenzo Castellano și va fi o femeie liberă din punct de vedere legal cât de curând.

Vezi și: Mesajul emoționant al fotbalistului Jese Rodriguez pentru fiul său bolnav: „Dacă lumea crede că nu ești destul de bun…'

Vezi în agleria foto cum îi vine noul look Antoniei! Îți place?

Antonia are un nou look. Cât de bine îi stă artistei cu noua tunsoareAntonia are un nou look. Cât de bine îi stă artistei cu noua tunsoare

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter