Mesajul emoționant al fotbalistului Jese Rodriguez pentru fiul său bolnav: „Dacă lumea crede că nu ești destul de bun...”

Publicat pe

Ziua de 26 iunie 2017 ar fi trebuit să fie una dintre cele mai frumoase din viața fotbalistului Jese Rodriguez, însă totul s-a dovedit a fi un coșmar. Fiul său, Nyan, s-a născut prematur, iar organele sale nu au apucat să se dezvolte normal.

De când s-a născut, fiul lui Jese Rodriguez, jucătorul lui Stoke City, care în trecut a fost la Real Madrid și PSG, nu a părăsit spitalul. De două luni iubita sa Aurah Ruiz a stat alături de bebeluș, iar fotbalistul le-a fost alături în primele zile din viața micuțului chiar dacă trecea printr-o perioadă proastă și nu își găsea echipă.

Citește și: Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi! Cine i-a salvat viața artistei

Acum, la 2 luni de când Nyan a venit pe lume, Jese i-a transmis un mesaj emoționant atât fiului său, cât și soției sale și a postat și o fotografie cu micuțul în care îl ține în brațe și îl sărută pe cap.

„Dacă lumea crede că nu ești destul de bun, este o minciună. Tu ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. În fiecare zi, învăţ, alături de tine, lucruri: forţa ta, puterea de a nu ceda, duioşia, tandreţea, seninătatea copilăriei, lupta ta continuă, în fine, zeci de chestiuni care-mi umplu inima, în pofida situaţiei grele, chestiuni pentru care-ţi mulţumesc, NYAN! Voi alerga mai mult, voi marca mai multe goluri, voi face tot ceea ce are de făcut un tată pentru a-şi putea vedea copilul surâzând, zi de zi. Voi face toate acestea şi mult mai mult, LUPTĂTORUL meu! Ştiu că va fi bine, voi fi mereu alături de tine. Eşti în inima mea, indiferent ce se petrece. Aurah, cunosc că nu toate lucrurile încep bine, dar eşti o mamă senzaţională!', a scrso Jese Rogriguez pe pagina sa de Instagram.

Nyan este cel de-al treilea copil al fotbalistului și primul pe care îl are cu iubita sa Aurah Ruiz.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter