Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi! Cine i-a salvat viața artistei

Publicat pe

Recent, Selena Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi despre care nu a știut nimeni până ieri, când artista  și povestit experiența și a dezvăluit și numele persoanei care i-a salvat viața.

 

Citește și: Adelina şi Cristi Chivu, pe covorul roşu la Milano

La doar 25 de ani este actriță, cântăreață și influencer pe Instagram, cu 127 de milioane de urmăritori și o avere la care unii nici nu pot visa. În ultimul timp însă, Selena nu a mai fost atât de prezentă pe site-ul său de socializare și nici nu și-a promovat muzica, iar asta i-a făcut pe mulți dintre fanii săi să se întrebe ce s-a întâmplat cu vedeta. Unii dintre ei chiar au remarcat un lucru ciudat – în cele mai multe postări ale sale Selena era așezată…

Citește și: Recomandare de weekend de la Mircea Eremia

Vedeta a spulberat ieri misterul, făcând o declarație care a șocat pe toată lumea: în această vară, Selena Gomez a suferit un transplant de rinichi din cauză că afecțiunea de care suferea și pe care a descoperit-o în 2015, Lupus, o boală inflamatoare autoimună, a dus la afectarea rinichilor săi. Vedeta a făcut chiar și chimioterapie, însă, din păcate, în cele din urmă a trebuit să recurgă la un transplant de rinichi.

 

Im very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasnt promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there arent words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


Selena nu s-a luptat numai cu afecțiunea fizică, ci și cu depresia și anxietatea, dar în cele din urmă salvarea a venit de la prietena ei Francia Raisa (29), actriță cunoscută din serialul The Secret Life of the American Teenager. Acum, cu sprijinul familiei și cu niște schimbări în dietă, dar și în stilul de viață, Selena se recuperează în urma transplantului, dar a simțit nevoia să facă cunoscut gestul extraordinar al prietenei sale și a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ele două în spital, ținându-se de mână, și un comentariu impresionant, în ziua transplantului: 'Nu există cuvinte prin care să pot mulţumi frumoasei mele prietene Francia Raisa. Mi-a făcut cel mai mare cadou şi a făcut un sacrificiu donându-mi un rinichi. Sunt binecuvântată. Te iubesc atât de mult, sora mea!'.

Citește și: E oficial! Cristoph Daum este OUT de la naționala României. Cine va fi noul selecționer

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter