Antonia, pe jumătate goală la Elle Style Awards 2017

Antonia a fost cea care a atras toate privirile la ediţia de anul acesta Elle Style Awards. A purtat o pelerină îndrăzneaţă şi a lăsat foarte mult la vedere! Ce provocatoare!

Artista Antonia a uimit pe toată lumea în seara de 6 decembrie, la Elle Style Awards. A păşit în locaţie într-o ţinută mai mult decât îndrăzneaţă. Artista a purtat doar o mantie neagră pe umeri, la cel mai spectaculos eveniment al anului. Artista nu a venit singură, ci însoţită de iubitul său. Cei doi au demonstrat încă odată că au stil. Ținutele lor au fost cu adevărat spectaculoase.

Advertisement

Ce a atras atenţia tuturor a fost faptul că pelerina neagră era decupată într-o parte, de jos până în zona bustului. A avut un întreg picior dezgolit, se putea observa chiar că nu purta lenjerie intimă!

Citeşte şi: Ada Condeescu este însărcinată! Ce burtică are

După ce a făcut câteva poze la panou şi a socializat cu celelalte vedete invitate, Antonia a făcut ceea ce ştie ea mai bine. S-a urcat pe scenă şi a început să cânte câteva dintre hit-urile sale. S-a schimbat într-un costum foarte mulat pe corp şi a făcut show.

Foto: Libertatea, Elle

Cristina Pîrvu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Loading...