O celebră actriţă de la noi este însărcinată! Va deveni mamă pentru prima oară!

Publicat pe

O cunoscută actriţă din ţara noastră este însărcinată! În curând va aduce pe lume primul său copil. Am aflat despre cine este vorba, dar şi toate detaliile!

Ada Condeescu, căci despre ea este vorba, a confirmat faptul că este însărcinată cu primul ei copil. Tânăra actriţă şi-a arătat burta de gravidă în cadrul evenimentulului Elle Style Awards 2017, din data de 6 decembrie, de la Casa Poporului.

Ada Condeescu s-a căsătorit anul trecut cu partenerul ei, Cătălin Mitulescu. Acum au parte şi de această mare fericire, de a deveni părinţi. Ada Condeescu, care a făcut un rol excepțional în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier', se află în ultimul trimestru de sarcină.

La petrecere, actriţa a purtat o rochie neagră, mulată pe corp care i-a pus sarcina în evidenţă. Se poate observa că este destul de evoluată. A preferat să o mai ascundă câtodată în spatele unei pelerine roşii. Iată ce a spus aceasta despre ţinuta ei!

'Styling este Cătălin Vălean. Am fost mai devreme la Mac pentru machiaj, iar ținuta era deja stabilită așa că nu a fost foarte greu de îmbrăcat și aranjat. Îi place dress code-ul că mă duce așa într-o zonă în care nu mă gândisem.', ne-a spus în exlusivitate Ada.

Despre sarcină, actriţa a spus că decurge normal.

„Mă simt foarte bine, sunt sănătoasă, mă odihnesc suficient. Atunci când ies rar la evenimente pot să mă descurc pe tocuri', a declarat Ada Condeescu în exclusivitate pentru Libertatea.

Foto: Libertatea, Elle

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter