Scandal la Casa Regală? Prințul Harry, surprins în compania fostei iubite în timp ce Meghan Markle era plecată din țară

Publicat pe

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle au anunţat de curând în mod oficial faptul că se vor căsători la primăvară. Până atunci, se pare că prinţul a fost văzut în compania fostei iubite! Oare a călcat strâmb?

În ultimul timp, mai exact de când au anunţat fericita logodnă şi luna în care îşi vor uni destinele, Printul Harry şi Meghan au fost nedespărţiţi. Au mers la toate evenimentele împreună, au susţinut mici interviuri, au fost ca un adevărat cuplu. Toate acestea până zilele trecute.

Marţi, paparazzii l-au surprins pe Harry fără viitoarea sa soție, Meghan Markle. Dacă nu a fost însoţit de jumătatea sa, alte femei au fost la braţul acestuia. Prințul a mers la concertul caritabil din Londra, împreună cu Pippa și Carole, sora și, respectiv, mama cumnatei lui Harry, Kate Middleton. Concertul a fost organizat la Biserica St. Luke pentru a onora un fost coleg al Prințului Harry. Acesta a murit în urma unui accident rutier în 2002.

Citeşte şi: Oana Punct Roman, la cea de a patra ediţie a emisiunii

Pe lngă cele două doamne,  în compania prințului se mai afla și Cressida Bonas, fosta iubită a acestuia. Cei doi au format un cuplu din 2012 până în 2014. În timpul în care Harry se concentra asupra evenimentelor cu scop caritabil alături de mai multe femei, Meghan Markle, logodnica prințului, era în Los Angeles pentru a-și vizita mama.

Citeşte şi: Vedete la Elle Style Awards 2017

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter