Oana punct Roman, la cea de a patra ediţie! Vedeta dezbate LIVE cele mai importante subiecte

Publicat pe

Emisiunea „Oana punct Roman” este la cea de a patra ediţie. Săptămâna aceasta, vedeta va comenta o serie de subiecte „arzătoare”, care au fost pe larg prezentate în presa românească, dar şi cea internaţională!

Oana Roman  dezbate LIVE şi de data aceasta evenimentele care au marcat săptămâna care tocmai a trecut. La rubrica „Secretele Oanei”, aceasta va scoate la lumină secrete din viaţa celebrului designer Cătălin Botezatu.

Înainte de a începe acest proiect, am aflat câteva secrete şi de la Oana Roman. Am întrebat-o cât de fascinantă este viaţa de vedetă şi dacă este totul așa cum se vede la TV și în fotografiile de la evenimente.

„Evident că nu. Dar cred că publicul a început să înțeleagă deja că cei care apar la TV și au o viață publică sunt oameni ca și ei. Cu aceleași trăiri, cu momente frumoase, dar și foarte grele, cu tristeți și bucurii, cu drame și necazuri. Statutul de persoană publică nu te transformă într-un super om, nici într-un om neapărat fericit și lipsit de griji. Există și avantaje, și mirajul acesta al vieții publice, al evenimentelor, al publicului care te admiră. Deși sunt foarte multe vedete care aleg, în mod ipocrit, spun eu, să arate doar partea roz și frumoasă a vieții lor, în spatele acestor imagini se ascund de multe ori neîmpliniri, probleme, boli. Cei care par mereu fericiți, mereu veseli, cei care nu par să aibă niciodată probleme, boli sau neajunsuri sunt, de cele mai multe ori, cei care au, de fapt, cele mai multe probleme.”, ne-a spus în exclusivitate Oana Roman.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter