Oana Roman

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și realizatoare de emisiuni TV.  Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman.

Oana Roman studii

Oana Roman a absolvit la Școala Centrală din București. Prezentatoarea TV se numără printre vedetele care au studiat în străinătate. Vedeta a terminat liceul în anul 1994, iar apoi a mers să studieze la Sorbona până în 1998. Oana Roman a studiat la Școala de Înalte Studii în științele informației și comunicării – CELSA de la Sorbona. Vedeta a fost șefă de promoție. Oana Roman a avut cea mai mare notă din promoția ei la lucrarea de masterat, punctajul pe care l-a obținut a fost de 17,5 din 20.

Cariera Oanei Roman

Oana Roman a reușit să-și construiască o carieră de succes fără sprijinul nimănui. Vedeta a fost prezentatoarea emisiunii „Drept la țintă' de la Kanal D, apoi a fost gazda emisiunii „Star Salvator' de la Antena Stars.  Oana Roman lucrează ca PR și a fost implicată în proiectul 'OanaPunctRoman', emisiune online pe site-ul revistei VIVA!.

Familia Oanei Roman

Oana Roman este fiica fostului premier al țării, Petre Roman, și a Mioarei Roman. Vedeta nu este singură la părinți. Mai are o soră pe nume Catinca Roman. Părinții Oanei Roman s-au căsătorit în 1974 și au divorțat în anul 2007. În vara anului 2014, Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei, iar din iubirea lor s-a născut o fetiță pe nume Maria Isabela.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro
Citește informații interesante despre Oana Roman: biografie, carieră, emisiuni și familie
Data nasterii 13.04.1976
Locul nasterii București
Inaltime 1,70 m
Culoarea ochiilor Căprui
Mariaje/Relatii  
căsătorită cu Marius Elisei
Copii Maria Isabela (născută în februarie 2014)
Facebook Vezi profilul
Instagram Vezi profilul
Galerie imagini