Apariția spectaculoasă a Ozanei Barabancea după ce a slăbit 40 de kilograme!

Publicat pe

Ozana Barabancea a reușit să dea 40 de kilograme jos după operația de micșorare a stomacului. Vedeta a început să îmbrace haine pe care nu le-ar fi îmbrăcat niciodată înainte să se opereze.

Artista a dezvăluit care este secretul taliei sale subțiri. Se pare că nu doar operația a ajutat-o pe Ozana Barabancea să-și modeleze formele, ci apelează și la diverse trucuri care o ajută de minune. Vedeta poartă și un corset remodelator care îi fac o talie mai subțire.

'Iar am folosit secretul taliei mici. Noroc de suflet că e mare.', a scris Ozana Barabancea pe una dintre rețelele de socializare. Artista a purtat o pereche de colanți din latex, o alegere foarte curajoasă, mai ales că înainte de a slăbit, Ozana Barabancea nu a mai fost văzută în așa ținută.

De când a slăbit considerabil, Ozana Barabancea pare că se simte mult mai bine și radiază de fericire și pozitivitate. Vedeta este mereu cu zâmbetul până la urechi și surprinde pe toată lumea cu alegerile sale îndrăznețe în materie de modă, în ultima perioadă.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter