Celebrul designer Azzedine Alaïa a murit. Mesajele emoţionante transmise de vedetele internaţionale

Publicat pe

Designer-ul Azzedine Alaïa a murit pe 18 noiembrie la Paris, anunță Federaţia Franceză de Modă. Acesta avea  77 de ani. Iată ce mesaje de condoleanţe au apărut după decesul rău!

 

Designerul de origine tunisiană a rămas celebru pentru creațiile sale atemporale prin care triumfat în capitala franceză în anii 1980 şi 1990. Multe vedete au postat în mediul online mesaje emoţionante după moartea celui care le-au inspirat.

Salma Hayek: „Iubitul meu prieten Azzedine Alaia m-a învăţat că el se trezea mereu încântat cu gândul la ce o să înveţe în acea zi sau pe cine o să întâlnească. Timp de mulţi ani l-am cunoscut, încântarea sa pentru viaţă era contagioasă. Prietene, oriunde ai fi îţi vei continua călătoria cu acelaşi spirit de neoprit care ne-a atins. Vei trăi veşnic în inimile noastre.”

Lilly Becker: „Bărbatul care m-a făcut să mă îndrăgostesc de modă!”

Kourtney Kardashian: „A fost o aşa onoare de a petrece o zi cu tine, să mănânc un prenz delicios gătit chiar de tine. Kim şi eu ne-am spus uneia alteia să ne ciupim, credeam că visăm. Odihneşte-te în pace, Azzedine Alaia.” 

Kylie Minogue : „RIP #azzedinealaia … Un gentleman şi un geniu. Am avut plăcerea de a-l cunoaşte pe Azzedine prima dată în Paris, în 1992.”

Celebrul designer Azzedine Alaïa a murit. Mesajele emoţionante transmise de vedetele internaţionaleCelebrul designer Azzedine Alaïa a murit. Mesajele emoţionante transmise de vedetele internaţionale

Foto: Twitter, Hepta

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter