A apărut primul trailer oficial „Fifty Shades Freed” și este mai intens ca oricând. Iată ce te așteaptă!

Publicat pe

Așteptarea a luat sfârșit! Primul trailer oficial „Fifty Shades Freed' este aici și este mai intens decât tot ce ai văzut pănă acum.

După ce au apărut mai multe teasere ale celei de-a 3-a părți „50 Shades og Grey', acum a fost lansat trailer-ul oficial, iar imaginile sunt extrem de hot. Mult sex, un Christian romantic și dur în același timp, mult timp petrecut în Camera Roșie și multă intrigă sunt doar câteva dintre elementele care te vor ține cu sufletul la gură de Valentines Day, în 2018.

În „Fifty Shades Freed' va avea loc și mult așteptata nuntă dintre Anastasia și Christian, însă domnișoarele fermecate de arătosul Grey și șeful nebun care nu îi dă pace Anei vor fi un impediment în relația lor, așa că pregătiți-vă pentru o ultima parte a poveștii extrem de intensă.

La nici o zi de la lansare, trailerul a strâns deja peste 9 milioane de vizualizări, așa că abia așteptăm să vedem filmul. Iată trailerul!

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter