Tom Cruise nu mai vrea să-și vadă fiica nici măcar pe Facebook. A interzis fotografiile cu Suri!

Publicat pe

Nu mai e un secret pentru nimeni că, după divorțul de Katie Holmes, starul din „Misiune Imposibilă” a rupt orice legătură cu soția și fiica sa, însă cea mai recentă decizie a sa este cel puțin ciudată… Tom Cruise nu mai vrea să-și vadă fiica nici măcar pe Facebook. A interzis fotografiile cu Suri!

 

Tom Cruise și Suri pe vremea când actorul nu uitase că are o fiică…

 

Până acum cinci ani, Tom Cruise (55) și Katie Holmes (38) au fost unul dintre cele mai admirate cupluri de la Hollywood, chiar dacă zvonurile susțineau că relația dintre cei doi nu era deloc roz, din cauza atașamentului extrem al actorului față de Biserica Scientologică. Nimeni nu a prevăzut, în 2011, când Katie a născut-o pe Suri, ceea ce avea să se întâmple, deoarece în perioada aceea Tom a fost un tată-model, actorul declarându-se extrem de fericit că devenise tată. Lucrurile s-au schimbat însă radical în 2012, când Tom și Katie au decis să pună capăt căsniciei lor de șase ani. Din acel moment, supersatul filmelor de acțiune a fost brusc atins de aripa uitării și, pur și simplu, le-a șters cu buretele' din existența sa pe cele două ființe atât de dragi lui până atunci.

 

Katie și Suri

 

În pofida acestui comportament ieșit din comun, Cruise nu și-a pierdut fanii, însă recent a reușit să-i dezamăgească până și pe cei mai înfocați dintre ei. În momentul în care admiratorii săi au postat fotografii cu Suri pe pagina de Facebook a actorului, acesta a reacționat imediat, prin intermediul bunei sale prietene Maryanna Carter, cea care îi administrează contul. Aceasta nu a pomenit numele actorului, dar nimeni nu a avut nicio îndoială că aceasta a fost decizia lui, deoarece Cruise este la curent în permanență cu activitatea de pe fan page-ul său de Facebook. O să vă rog ca nimeni să nu mai posteze nimic cu Suri pe viitor! Ea nu mai face parte din viața lui! Dacă veți face asta, le voi șterge! Dacă veți continua, voi fi obligată să vă șterg! Vă mulțumesc!', a scris Maryanna, spre stupefacția întregii comunități de pe Facebook.

 

Dovada nepăsării lui Tom Cruise

 

Când unul dintre fani a întrebat dacă pot posta măcar fotografii vechi cu Tom și Suri, administratoarea paginii sale de Facebook a fost la fel de categorică: Fără fotografii! Dorința lui! '. Ulterior, Maryanna a încercat să dreagă busuiocul spunând că Tom a luat această decizie pentru a o proteja pe Suri, dar asta ne face să ne întrebăm în ce măsură poate fi lezată fiica lui văzând poze de-ale sale din copilărie, dintr-o perioadă în care era fericită în brațele tatălui său. Lezată a fost, cu siguranță, doar Biserica Scientologică, una dintre cauzele pentru care Cruise a tăiat orice legătură cu fosta lui soție și cu fetița pe care o iubea atât de mult. Și ne întrebăm din nou… Ce scurtcircuit se poate întâmpla în mintea și în sufletul unui om, încât să nu mai vrea să-și vadă copilul niciodată și, mai ales, ce fel de credință propovăduiește această Biserică?

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter