Astăzi se împlinesc 20 de ani de când Gianni Versace a fost asasinat. Iată cele mai frumoase rochii Versace purtate de vedete!

Publicat pe

Gianni Versace a făcut istorie cu creațiile sale de-a lungul timpului, iar casa de modă înființată de el îmbrăcă și în acest moment cele mai mari celebrități de la Hollywood și nu numai. Pe 15 iulie 1997, acesta avea să fie omorât, iar întregul imperiu creat până la vârsta de 50 de ani le-a rămas fratelui său, Santo, și surorii sale, Donatella.

În urmă cu 20 de ani, pe scările propriei locuințe din Miami Beach, Gianni Versace era asasinat de către  Andrew Cunanan, un serial-killer, ce a folosit aceeași armă pentru a se sinucide la puțin timp după. Deși Santo și Donatella Versace au fost cei care s-au ocupat de casa de modă a regretatului designer, se pare că acesta i-a lăsat jumătate din imperiul său lui Allegra Versace, fiica Donatellei, care a moștenit în jur de jumătate de miliard de dolari în 2004, atunci când a împlinit 18 ani.

Citește și: De ce se teme Meghan Markle să-și facă publică logodna cu Prințul Harry

Rochiile Atelierului Versace sunt printre cele mai apreciate și căutate și în zilele noastre. O mulțime de vedete de la Hollywood au ales creații Versace la evenimente importante, cum ar fi Premiile Oscar sau Vanity Fair Party, iar printre aceste vedete se numără și Mădălina Ghenea, care a strălucit într-o rochie a celebrei case de modă în 2013, la Vanity Fair Party.

Iată unele dintre cele mai frumoase rochii Versace purtate de vedete!

Astăzi se împlinesc 20 de ani de când Gianni Versace a fost asasinat. Iată cele mai frumoase rochii Versace purtate de vedete!Astăzi se împlinesc 20 de ani de când Gianni Versace a fost asasinat. Iată cele mai frumoase rochii Versace purtate de vedete!

Alexandra Popescu

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter