Recomandare de weekend de la Irina Rimes

Publicat pe

Weekend-ul ce marchează mijlocul verii vine cu câteva recomandări din partea Irinei Rimes. Artista are propuneri atât pentru cei care vor să stea în casă, dar și pentru cei care vor să se bucure de natură.

 

Film: „Jeux denfants”. Este un film mai vechi, dar care mi-a plăcut foarte tare. Este o poveste de dragoste care începe dintr-o joacă nevinovată a unor copii. Julien și Sophie ne arată cum este să nu trăiești după regulile societății într-un mod inedit, printr-un joc. Ei se joacă după regulile create chiar de ei, iar viața îi pune în situații inedite.
Carte: „Secretele Succesului” de Dale Carnegie. Este o lectură motivațională, cu exemple concrete. Autorul prezintă o serie de întâmplări reale din trecut, pe care le analizează și te face să înțelegi cum puteau fi evitate anumite erori. Recomand această carte tuturor celor care vor să își îmbunătațească abilitățile de comunicare.

Citește și:

Anca Serea – secretul siluetei sale după 5 copii. Iată la ce secrete apelează vedeta pentru o formă de invidiat! 
De ce se teme Meghan Markel să-și facă publică logodna cu Prințul Harry 
Muzica: Skriptonit, pentru cei care cunosc limba rusa. Este un rapper, iar stilul lui este departe de al meu, dar îmi place ce are de spus.
Serial: „Greys Anatomy”, preferatul meu. Îl urmăresc de ani de zile. Este serialul care mă face să plâng, să râd, să mă întristez sau să mă entuziasmez la un singur episod.
 Spectacol: În acest weekend voi urmări o proiecție a spectacolului de balet, „Lacul Lebedelor” cu Svetlana Zakharova, una dintre cele mai bune balerine ale lumii. Irina

Citește și:

Quiz digital: Irina Rimes
Acasă la Sore
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter