De ce se teme Meghan Markle să-și facă publică logodna cu Prințul Harry

Publicat pe

Acum șase luni, Meghan Markle și Prințul Harry se logodeau în secret, dar cuplul se ferește și acum să-și facă publică logodna, deoarece Meghan se teme că va fi comparată cu viitoarea ei cumnată, Kate Middleton.

 

Prințul Harry a avut până acum câteva relații intens mediatizate, însă este petrn prima oară când are o iubită care, la rândul ei, este celebră. În timp ce Harry este permanent în vizorul presei internaționale, Meghan și-a creat, de asemenea, peste ocean o reputație, actrița, cunoscută publicului din serialul Suits, având o carieră înfloritoare, și asta nu doar datorită relației sale cu Prințul Harry.

 

Prințul Harry și Meghan Markle, la o nuntă în Jamaica.

 

Planurile lui Harry de a-și face cuibușorul propriu în Kensington Palace, în fostul apartament al mamei sale, Diana, unde vrea să amenajeze subsolul, au alimentat zvonurile cu privire la o apropiată căsătorie a sa cu Meghan Markle, dar și la o potențială mutare a actriței în Anglia. Apropiați de-ai actriței comentează că aceasta se teme să-și facă publică logodna, de teamă că va ajunge instantaneu să fie comparată cu Kate Middleton, cumnata sa. Meghan i-a spus lui Harry că ea nu vrea să fie ca Kate. Vrea să-și păstreze identitatea', a declarat o sursă.

Citește și: Beyonce a făcut publică prima fotografie cu gemenii. Iată ce nume poartă micuții!

În plus, mariajul cu Prințul Harry ar presupune o mutare a ei în Anglia, departe de familie, care locuiește în California, dar și de prietenii și de colegii de pe platourile de filmare ale serialului Suits, care sunt cu toții în Toronto. Conform surselor citate de OK! Magazine, Harry ar lua foarte serios în considerare posibilitatea de a renunța la îndatoririle regale și de a-și urma iubita în America, asta cu atât mai mult cu cât prințul nu are încă acordul bunicii sale, Regina Marii Britanii. Apropiații spun că Harry este dispus să facă orice pentru a primi undă verde de la Elisabeta a II-a, dar faptul că Meghan este americancă și, în plus, o femeie divorțată atârnă greu în balanță.

Citește și: Viva! a fost acasă la Mădălina Manole cu puțin înainte de moartea ei. Ce declarații enigmatice a făcut artista atunci

 

 

Prințul Harry va trebui să aleagă probabil între familie și femeia iubită, iar dacă se adeveresc zvonurile conform cărora el și Meghan au început deja să-și caute o locuință în Hollywood Hills, pentru ca Meghan să-și poate continua cariera, se pare că a făcut-o deja. Dacă ne gândim că înaintașul său Eduard al VIII-lea a renunțat la tronul Angliei, după doar un an de domnie, de dragul unei americance măritate, sacrificiul lui Harry nici nu mai pare atât de mare.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter