Beyonce a făcut publică prima fotografie cu gemenii. Iată ce nume poartă micuții!

Publicat pe

A trecut o lună de când Beyonce a adus pe lume gemenii și de atunci toată lumea așteaptă cu sufletul la gură o declarație a acesteia sau o fotografie cu nou-născuții. Ei bine, marele moment a venit, iar artista a făcut publică prima fotografie cu micuții ei.

Multe speculații s-au făcut pe baza numelor gemenilor lui Beyonce. Acum însă, vedeta a deslușit misterul! Queen B a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine cu gemenii ei, pe care îi ține în brațe, dezvăluind astfel și numele acestora.

Citește și: Viva! a fost acasă la Mădălina Manole cu puțin înainte de moartea ei. Ce declarații enigmatice a făcut artista atunci

„Prințișorii Carter și Rumi, o lună astăzi', a fost mesajul pe care artista la postat în dreptul fotografiei cu micuții. În plus, se pare că presa internațională a avut dreptate în privința unuia dintre nume, Carter mai exact, micuțul fiind numit după tatăl Jay Z.

Beyonce a dorit să facă publică imaginea cu gemenii în stilul în care a făcut publică și sarcina: înconjurată de flori și cu un voal pe cap. Aceasta poartă o rochie voluminoasă, roz, cu imprimeuri, decupată în partea din față, care îi lasă la vedere burta, iar în brațe îi ține pe micuții Carter și Rumi, care sunt acoperiți de rochia mamei. Și dacă în fotografia în care anunța că va deveni pentru a doua oară mamă Beyonce avea voalul pe față, de această dată aceasta și-a lăsat fața descoperită.

Citește și: Fotografia zilei: Klaus Iohannis – președinte și fotomodel

Fotografia cu Beyonce și gemenii a strâns în numai 2 ore aproape 3 milioane de like-uri.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter