Viva! a fost acasă la Mădălina Manole cu puțin înainte de moartea ei. Ce declarații enigmatice a făcut artista atunci

Publicat pe

Astăzi se împlinesc șapte ani de la moartea fulgerătoare a Mădălinei Manole, în urma căreia au rămas multe semne de întrebare. Viva! a fost acasă la artistă cu doar câteva luni înainte de tragedie, pentru o ședință foto în intimitatea casei sale unde se mutase recent împreună cu soțul și fiul său, la vremea aceea în vârstă de 8 luni.

„În ultimii ani, Mădălina a fost mai puțin vizibilă pentru publicul larg, dar cât se poate de hotărâtă să-și îndeplinească visurile. S-a întors cu un nou album, cu o nouă poveste de viață, în care protagonist e Petru, fiul ei de opt luni, și cu o casă nouă.' Așa începea materialul despre noua viață și noua casă a cântăreței. În afară de o ușoară stare de agitație, pe care o puteai pune ușor pe seama stresului pricinuit de o perioadă încărcată sau de inundația care avusese loc în casă cu puțin înainte de shooting, nimic nu trăda ceea ce urma să se întâmple pe 14 iulie 2010.

Universul în care am surprins-o pe Mădălina, cel al casei sale (aceeași în care avea să fie găsită fără suflare câteva luni mai târziu) era cel care îi aducea liniștea: „Căsuța asta a apărut după un an și jumătate de trudă, în care am muncit cot la cot cu muncitorii. Am avut și probleme, dar am crezut în visul nostru. (…) Am avut perioade în viață când mi-a lipsit mult liniștea unui cămin adevărat. Eram toată ziua pe drumuri, în turnee lungi și epuizante, în hoteluri, cu bagajul făcut și desfăcut după mine.'

Citește și: Mădălina Ghenea – vacanță în doi în Grecia. Iată cum arată vedeta în costum de baie la doar trei luni de când a născut!

În ziua în care am vizitat-o, artista aștepta de la casa de discuri date despre lansarea oficială a noului său album și era nerăbdătoare să își revadă fiul aflat de vreo două săptămâni în vizită la bunici. „Sunt într-un du-te, vino permanent, pentru că vreau să le fac pe toate. Să stau lângă copilul nostru, să onorez toate invitațiile în concerte sau la emisiuni, să petrec timp și cu familiile noastre, să am grijă de casă și să pregătesc următoarele proiecte muzicale pe care intenționez să le realizez. Sunt însă o norocoasă, soțul meu mă ajută foarte mult', ne-a declarat Mădălina.

Întrebată ce-și dorește pentru viitor, aceasta a mărturisit că are două dorințe mari: să audă primul „mami, te iubesc' și „să supraviețuim acestor vremuri haotice'.

Aproape fiecare declarație din interviu cuprindea planuri de viitor și referiri la perioadele grele prin care a trecut în viață, dar care s-au încheiat, idee pe care ne-a subliniat-o citând o prietenă: „viața ta a fost prea încrâncenată, meriți tot ce ți se întâmplă, în sfârșit!'

Citește și: Fotografia zilei: Klaus Iohannis – președinte și fotomodel

La aproape 43 de ani, artista putea spune, în sfârșit, că a intrat în etapa fericită a vieții sale. Cu un soț iubitor, un bebeluș pe care și l-a dorit nespus, o casă nouă, un album în promovare, părea că a găsit echilibrul mult dorit: „Am lângă mine umărul pe care pot să las capul atunci când mi-e greu și am adus pe lume un suflet curat, copilul nostru. Familiile noastre sunt aproape de noi și asta e tot ce am sperat și visat de la viață. So, the show must go on!'

În dimineața de 14 iulie 2010, ziua în care urma să împlinească 43 de ani, Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în propria casă. Ancheta a dus către un singur verdict: sinucidere.

Viva! a fost acasă la Mădălina Manole cu puțin înainte de moartea ei. Ce declarații enigmatice a făcut artista atunciViva! a fost acasă la Mădălina Manole cu puțin înainte de moartea ei. Ce declarații enigmatice a făcut artista atunci

Oana Popoiag 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter