Anca Serea - secretul siluetei sale după 5 copii. Iată la ce secrete apelează vedeta pentru o formă de invidiat!

Publicat pe

Anca Serea este pentru majoritatea femeilor un model de mamă. Are 5 copii, o carieră și arată extraordinar, deși are 37 de ani. De aceea, foarte multă lume se întreabă care este secretul ei și cum se menține în formă deși este o persoană foarte ocupată.

Anca Serea se declară o femeie și o mamă fericită. Își face timp pentru ea și nu concepe să lipsească de la ședințele de masaj săptămânale la care merge de ani de zile. În plus, faptul că este un om optimist pare să fie secretul ei.

„Am timp pentru mine. Sunt o mamă fericită. Mă duc la masaj de foarte mulți ani, este ritualul peste care nu sar deloc. Merg de 2 sau de 3 ori pe săptămână, depinde de cât de ocupată sunt. Mai merg și la pilates, la fel, de două ori pe săptămână minimum. Dar am grijă la ce mănânc, dorm și am grijă să fiu un om pozitiv pentru că dacă ești un om pozitiv și fericit ți se citește și chiar dacă am zile mai grele, încerc să țin fruntea sus. Mă uit la copii și ei mă motivează imediat', a spus Anca pentru Viva!

Citește și: Fotografia zilei: Prințul William, cel mai bun portar cu sânge albastru

Alimentația este foarte importantă în viața Ancăi Serea. Adoptă un regim alimentar sănătos și a exclus aproape în totalitatea zahărul din alimentația ei.

„Sincer, nu mănânc foarte mult, am o alimentație selectivă. Încerc să mănânc cât se poate de sănătos, fac și puțin sport și cred că mă ajută și genetic. Lămâia a intrat în regimul meu de viață de peste 10 ani, mănânc 2-3 lămâi pe zi pentru că îmi plac. Acum, pe timpul verii, tai lămâia în cubulețe și o pun într-un recipient de sticlă la frigider și poate fi și un desert cu miere, iar cantitatea de vitamina C este benefică. Le dau și copiilor dimineața o jumătate de lămâie stoarsă. Acesta poate să fie un secret. Îmi plac citricele în general. Dulciurile nu îmi plac, nu mănânc dulciuri. Încerc să evit zahărul din alimentația mea. Nu prea mănânc carne, cartofi prăjiți mănânc foarte rar', a mai declarat vedeta.

Are 5 copii și după fiecare naștere a revenit imediat la o siluetă slim și perfectă. Cum a reușit?

„Eu sunt adepta unui regim și a unui stil de viață sănătos, cu orice preț, indiferent dacă suntem gravide sau nu. Sănătos înseamnă o alimentație curată și cât mai aproape de natură. Dacă alăptăm atunci alimentația noastră trebuie să fie mai bogată în proteine. Dacă nu alăptăm, sport ar trebui, 3 mese regulate pe zi…', a mărturisit Anca.

Alexandra Popescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter