Fotografia zilei: Prințul William, cel mai bun portar cu sânge albastru

Publicat pe

Prințul William, vlăstar cu sânge albastru și  cândva viitorul Rege al Regatului Unit, renunță din când în când la seriozitatea cerută de obligațiile, dar și de eticheta de la Palatul Buckhingam și le reamintește tuturor că a fost și el copil. Recent, Ducele de Cambridge a fost gazda unei recepții la Palatul Kensington, în Londra, unde a avut ca invitate membrele echipei de fotbal feminine a Angliei.

 

Cu această ocazie, Prințul le-a demonstrat micilor fotbaliste de la Wildcat Girls football programme că nu a uitat încă de jocurile copilăriei, de altfel el descurcându-se la fel de bine și în poartă, și la șutat. Fotografia zilei îl înfățișează într-o ipostază extrem de… elegantă pentru un portar, proprie mai degrabă unui balerin de dans contemporan, fiindcă, după câte se vede, William nu renunță la eleganța princiară în nicio ocazie. Indiferent dacă a pierdut sau a câștigat, noi suntem de părere că Prințul s-a achitat cu brio de misiunea sa și de data asta.

 

Citește și: De ce se teme Meghan Markle să-și facă publică logodna cu Prințul Harry

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter