Angelina Jolie şi-a sărbătorit gemenii la Disneyland. Cât de fericită e actrița!

Publicat pe

După un an infernal și un divorț pe care se străduiește să-l depășească, Angelina Jolie a reușit să zâmbească din nou – recent, gemenii ei și ai lui Brad Pitt au împlinit 9 ani și actrița i-a sărbătorit la Disneyland.

 

Vivienne și Knox, gemenii celebrului cuplu Brad Pitt – Angelina Jolie, au împlinit recent 9 ani și actrița s-a decis să le ofere copiilor ei o amintire memorabilă. Așadar, în locul unei petreceri exclusiviste pe domeniul propriu, aceasta și-a invitat copiii într-o excursie specială la Disneyland și la Disney California Adventure Park.

Citește și: Beyonce a făcut publică prima fotografie cu gemenii. Iată ce nume poartă micuții!

Angelina și-a luat toți copiii cu ea, așadar vizitatorii de la Disneyland au fost uimiți să vadă aproape tot clanul Jolie-Pitt printre ei. Spunem „aproape”, deoarece Brad Pitt nu a fost alături de copiii lui la aniversare, așa cum a ratat și aniversarea lui Shiloh, care a împlinit 11 ani în mai și pe care mama ei a sărbătorit-o tot la Disneyland. Jolie și Pitt au divorțat anul trecut în luna septembrie, după 12 ani de mariaj, și, chiar dacă amândoi au spus că se vor concentra asupra copiilor, acest lucru nu s-a întâmplat în totalitate, tatăl lor fiind absent la multe evenimente din viața lor…

Citește și: De ce se teme Meghan Markle să-și facă publică logodna cu Prințul Harry

Din fericire pentru Maddox – 15, Pax – 13, Zahara – 12, Shiloh – 11, Vivienne și Knox – 9, mama lor este acolo pentru ei și deocamdată reușește cu brio să țină și locul tatălui lor, care, după cum comentează tabloidele, ce îl combină cu tot felul de doamne și domnișoare, este pregătit să-și vadă de viață fără fosta lui soție. Se pare că nici Angelina nu este departe de acest moment, pentru că, zilele trecute, i-a surprins pe vizitatorii de la Disneyland cu atitudinea ei degajată și cu zâmbetul fericit, zâmbet pe care puțini i l-au mai văzut în ultima vreme. Cei 7, însoțiți de bodyguarzi și de bonă, formau un grup mare și vesel, iar site-urile de socializare s-au umplut instantaneu cu fotografii postate de cei ce avuseseră norocul să-i întâlnească pe Angelina și pe copiii ei. Dovezile înregistrate de aparatele foto sunt indubitabile – Vivienne și Knox au avut o aniversare senzațională alături de frații și de mama lor.

Angelina Jolie şi-a sărbătorit gemenii la Disneyland. Cât de fericită e actrița!Angelina Jolie şi-a sărbătorit gemenii la Disneyland. Cât de fericită e actrița!

Oana Pantazi

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter