Așteptarea a luat sfârșit! A apărut primul teaser pentru „Fifty Shades Freed” - VIDEO

Publicat pe

Fani Fifty Shades, așteparea a luat sfârșit! A apărut primul teaser al „Fifty Shades Freed', ultima parte a seriei, care va avea premiera pe 9 februarie 2018.

Primele imagini din Fifty Shades Freed sunt absolut spectaculoase. Într-un teaser care durează doar un minut, fanii seriei pot vedea câteva scene de la nunta Anastasiei Steel (Dakota Johnson) și a lui Christian Grey (Jamie Dornan), dar și din timpul lunii de miere. Mai mult, clipul începe cu jurămintele domnului Grey și mai putem vedea câteva imagini cu pregătirile de nuntă, inelul Anastasiei, dar și câteva imagini cu răpirea viitoarei doamnă Grey (cei care au citit cartea știu despre ce vorbesc). Și nu aveau cum să lipsească scenele de sex care au consacrat această trilogie.

Vezi și: Ce amintiri au vedetele din prima zi de școală

Și dacă în teaser nu am putut-o vedea pe Anastasia îmbrăcată cu rochia de mireasă, echipa „Fifty Shades Freed' le-a făcut o surpriză fanilor și a postat pe profilul de Twitter al filmului o fotografie cu ea în rochia de mireasă.

 

Trailer-ul este programat să apară abia în luna noiembrie, așa că abia așteptăm să vedem mai multe imagini.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter