Prima zi de școală pentru fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță. Cât de emoționați sunt cei doi pentru David

Publicat pe

Zi plină de emoții pentru Andra și Cătălin Măruță. Fiul lor, David, a început școala, iar cei doi l-au condus pe acesta la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Această toamnă se anunță a fi una plină de emoții și noi provocări pentru Andra și Cătălin. Atât fiul lor David, cât și fiica lor Eva încep noi etape a copilăriei lor, unul școala, iar cea mică grădinița. Astăzi, elevii din toată țara s-au pregătit pentru prima zi de școală, așa că și David este încântat că va cunoaște noi colegi și își va crea cele mai frumoase amintiri ale copilăriei sale.

Însă Andra și Cătălin sunt mai emoționați ca David, iar amândoi au ținut să îi transmită câte un mesaj fiului lor și au imortalizat prima zi de școală.

„Prima zi de școală nu se uită niciodată! Ca mamă, pot să vă spun că nu ai cum să nu fii emoționată! David nu o să uite niciodată această zi, dar nici eu… 👨🎓', a scris Andra pe pagina sa de Instagram.

Andra și David

Și Cătălin Măruță i-a urat baftă lui David în noul capitol din viața sa și este pregătit pentru prima prietenă sau prima tabără din viața fiului său.

„Prima zi de școală, prima tabără, prima prietenă… Astea nu se uită niciodată. Azi băiatul meu începe un nou capitol, școala, iar eu sper să îi placă fiecare moment! Baftă David! 👨🎓', a fost mesajul prezentatorului de a Pro TV, însoțit de o imagine cu el și David în curtea școlii.

Cătălin Măruță și David

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă