Au curaj sau nu? Ce vedete s-ar tunde zero / EXCLUSIV

Publicat pe

Când vine vorba de podoaba capilară, multe femei privesc cu mare delicatețe acest subiect. Chiar și un centimetru contează atunci când vine vorba de tuns, dar cum ar fi tunsul zero pentru cele cu un păr foarte lung? Am fost curioasă și am vrut să văd cât curaj ar avea vedetele de la noi să renunțe la părul lor pefect.

Unele vedete au stat pe gânduri când a venit vorba de tunsul zero, altele au răspuns vehement nu. Anca Serea ar renunța la părul lung și strălucitor dacă ar fi pentru un scop caritabil, în timp ce Sonia Argint Ionescu nu ar renunța nici în ruptul capului la părul ei lung și blond.

Giulia s-ar tunde zero fără să stea pe gânduri

Andreea Berecleanu nu vede tunsul zero ca fiind un act de curaj, provocările pentru prezentatoarea TV sunt în altă zonă. Giulia și Adina Buzatu au multe de povestit când vine de vorba păr și pare că ele au cel mai mult curaj, chiar dacă nu s-au tuns niciodată zero.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter